Kenguru Pro telineiden valinta- ja tilausohje

Tämän artikkelin avulla osaat tilata ja valita sopivat Kenguru Pro telineet perheesi käyttöön.

1. Tilaajan yhteystiedot

Kun tilaat meiltä telineet, tarvitsemme seuraavat tiedot tilauksen prosessointia, toimitusta sekä laskutusta varten.

Nimesi: etunimi sukunimi
Toimitusosoite: osoite, postinumero, kaupunki
Puhelinnumerosi: +358 1212121
Sähköpostiosoite: etunimi.sukunimi@domain.com

2. Tilattavan kokonaisuuden / kokonaisuuksien nimet:

Esimerkkikokonaisuus: Punnerrustangot K-001

Tolppien ja tankojen väri: esim RAL 7016 (sisältyy hintaan) muista väreistä peritään lisämaksu n. 10% kokonaisuuden hinnasta.
Kiinnitysosien väri: valitse vapaasti värikartastamme

Tolppien perustustapa joko syvä- tai pintaperusteinen. Ohjeet tolppien valitsemiseen löydät täältä.

Kuvan tolpat RAL 7016 (harmaa) sekä kiinnitysosat RAL 1021  (keltainen)

3. Ohjeet sopivan kokonaisuuden valitsemiseksi

Ennen kuin pyydät tarjousta tai teet tilauksen kokonaisuudesta, pohdi minkälaiseen käyttöön telineet tulevat. Mikäli tilaat telineet perheesi käyttöön mieti jokaisen käyttäjän näkökulmasta minkälaista treeniä kukin käyttäjä tulee tekemään telineillä ja minkälaisia toiminnallisuuksia kokonaisuuteen tarvitaan. Kokonaisuuteen voi kuulua leuanvetotankoja, apinapuita, puolapuita, vatsapenkkejä, nojapuita, punnerrus- sekä soututankoja, voimistelurenkaita ja kaikenlaisia variaatioita edellä mainituista. Kokonaisuuksia on suunniteltu liikuntarajoitteiset huomioiden esteettömiksi, parkouriin sekä soveltuvat kokonaisuudet myös lasten käyttöön.

Löydettyäsi mieleisen kokonaisuuden on hyvä tietää, että sinulla on vielä mahdollisuus tehdä muutoksia kokonaisuuteen ja muokata siitä halutunlainen. Kokonaisuudesta voidaan poistaa osioita tai siihen voidaan lisätä erilaisia tankoja ja tolppia. Tarpeen tullen tankojen leveyksiä voidaan muuttaa sekä leuanvetotankoja on myös saatavilla muutamassa eri paksuudessa. 

Pohdi siis etukäteen tarkasti minkälaiseen käyttöön kokonaisuus tulee ja minkälaiset odotukset sinulla on telineiltä ja toimita vähintään yllä mainitut tiedot itsestäsi sekä kokonaisuudesta.

Havainnollistavana esimerkkinä alapuolella oleva kokonaisuus on räätälöity yhdistelmä K-029 kokonaisuutta sekä K-010, missä puolapuiden paikka on siirretty sivulta päätyyn.

 

Vasemmalla K-029 kokonaisuus ja oikealla nojapuut K-010

4. Yhteydenotto

Ole yhteydessä meihin sähköpostilla, soittamalla, tekstiviestillä tai whatsapin välityksellä ja suunnitellaan yhdessä unelmien treenikokonaisuus myös teidän perheelle!
info@kengurupro.fi
+358 50 4646411

Avaa chat
1
Tarvitsetko apua?
Kenguru Pro Finland
Hei!

Miten voimme auttaa?