LIIKUNTAVÄLINEET

Kenguru Pro liikuntavälineet on kehitetty ammattilaisten toimesta ammattilaisia sekä aloittelijoita varten. Kattavasta tarjonnastamme löytyy jokaiselle harrastajalle sopivat välineet. Kaikki kokonaisuudet on räätälöitävissä sillä Kenguru Pro kehonpainoharjoitteluvälineiden tolpat mahdollistavat välineiden kiinnittämisen 360 astetta tolpan ympärille pyöreän muotonsa ansiosta.
Valmiisiin kokonaisuuksiin voidaan lisätä leveämpiä leuanvetotankoja tai yhdistää kokonaisuuksia toisiinsa helposti. Leuanvetotangot ja muut välineet on helposti asennettavissa haluttuun korkeuteen. Tarjoamme laajan valikoiman eri värivaihtoehtoja niin tangoille, tolpille kuin kiinnitysosillekin. Suosituimpien ulkoliikuntavälineiden lisäksi tarjoamme liikuntavälineitä sisätiloihin, lapsille, parkourin harrastamiseen sekä esteettömät ratkaisut pyörätuolissa istuville. Kehonpainoharjoitteluvälineiden lisäksi tarjoamme koripallotelineitä, jalkapallo panna-areenoita, pöytätennispöytiä sekä nyrkkeilytelineitä.

Ulkoliikuntavälineet

Ulkoliikuntavälineet tarjoavat laajat mahdollisuudet erilaisten kehonpainoharjoitteluliikkeiden harjoitteluun kuten perinteisten leuanvetojen, punnerrusten sekä dippipunnerrusten. Välineet on suunniteltu ensisijaisesti Street Workoutin harrastamiseen ja siksi telineet mahdollistavatkin vaativiempienkin liikkeiden kuten ihmislipun, käsilläseisonnan, nojavaa’an sekä erilaisten dynaamisten freestyle liikkeiden tekemisen leveällä leuanvetotangolla. Iästä sekä tasosta riippumatta jokainen voi harjoitella oman tasonsa mukaan.

Sisäliikuntavälineet

Sisäliikuntavälineet mahdollistavat kehonpainoharjoittelun kuntosaleilla, liikuntakeskuksissa sekä erilaisissa tapahtumissa missä telineitä tarvitaan vain hetkellisesti käyttöön.
Sisätelineet on saatavilla kiinteinä- tai siirrettävinäkokonaisuuksina.
Kiinteät telineet asennetaan suoraan tilan perustusten materiaaliin (betoni tai puu) – kiinteä asennus takaa telineiden vakauden kovemmassakin käytössä ja vauhdikkaissa freestyle-liikkeissä.

Esteettömät ulkoliikuntavälineet

 

2016 vuonna lanseerattu ja patentoitu paratelinemallistomme on suunniteltu esteettömäksi ja soveltuu erityisesti pyörätuolissa treenaaville urheilijoille.
Kaikki välineet kuten nojapuut, apinapuut, sekä leuanvetotangot on saatavilla esteettöminä ja kattavasti eri variaatioilla. Kaikkia välineitä voidaan käyttää pyörätuolin kanssa tai ilman pyörätuolia.

parkourtelineet / Chase Tag

Parkourtelineet voidaan asentaa ulko- tai sisätiloihin.
Kiinteä asennus takaa telineiden vakauden ja turvallisen käytön. Telinekokonaisuudet räätälöidään asiakkaan tarpeiden ja tilan pinta-alan mukaan. Telinevalikoimastamme löydät myös valmiit parkourtelinekokonaisuudet. Parkourtelineiden seinämäosissa käytetään Accoya-puuta.

LÄHILIIKUNTAPUISTO

Lapsille – Nuorisolle – Aikuisille
Kehonpainoharjoittelua – Nyrkkeilyä – Koripalloa – Pöytätennistä – Jalkapalloa

SUUNNITTELE KANSSAMME UNELMIEN TREENIPUISTO

Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä paras mahdollinen ratkaisu tarpeisiinne

Lataa Kenguru Pro esite

Seinätelineet

 

Seinätelineet voidaan asentaa sisäliikuntatilan seinään tai talon ulkoseinään. Seinäkiinnitteiset telineet maksimoivat liikuntahallien tilan käytön ja säästävät enemmän tilaa esim. ryhmäliikunnan käyttöön salin keskiosaan. Apinapuut voidaan asentaa myös kattoon tarpeen tullen.
Leuanvetotanko sekä puolapuut on mahdollista asentaa myös toimiston tiloihin tarjoten mahdollisuudet taukoliikuntaan.

Lasten ulkoliikuntavälineet

 

Lasten telinekokonaisuudet on suunniteltu varta vasten alakouluikäisille lapsille joille on haluttu tarjota vastaavat harjoittelumahdollisuudet kuin aikuisillekin heille sopivimmilla mittasuhteilla. Lasten kokonaisuudet on kooltaan pienemmät, mutta omaavat kaikki samat toiminnallisuudet kuin aikuistenkin kokonaisuudet.

Nyrkkeilysäkit

Haluamme tarjota nyrkkeilijöille mahdollisuuden harjoitella Suomen raikkaassa ulkoilmassa. Lähtökohtaisesti nyrkkeilyä on aina harrastettu vain sisäsaleissa. Miksi kaupungin puistoista ei voisi löytyä nyrkkeilysäkkejä tai jopa kokonaisia ulkosaleja nyrkkeilijöille?

 koripallotelineet

Koripallokenttä on yksi yleisimmistä urheilukentistä Suomessa. Haluamme tarjota monipuolisia puistokokonaisuuksia missä eri lajien harrastajat voivat pelata mieleistään urheilulajia. Tolppa on 3414 mm korkea ja korirengas on 3050 mm korkeudessa maasta. 

Panna jalkapalloareena

Panna jalkapalloareena mahdollistaa pihapelit niin koulun kuin taloyhtiönkin pihalla. Kaupungin puistoon sijoitettu areena tarjoaa pelimahdollisuudet pienen koonsa ansiosta vaikka kaupungin ydinkeskustassa. Sopiva määrä pelaajia kerralla on 2-6 henkilöä. Tarjoamme kolme erilaista mallia areenoista.

pöytätennis

Pöytätennis soveltuu hyvin lasten leikkipuistojen ääreen, jolloin vanhemmat voivat pelata samalla kun lapset leikkivät viereisessä puistossa. Pöytätennis soveltuu myös mainiosti koulun pihalle. Kaupunkien tulisi tarjota monipuolisempia liikuntamahdollisuuksia veloituksetta kaupungin asukkaille.

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

15 + 5 =

Avaa chat
1
Tarvitsetko apua?
Kenguru Pro Finland
Hei!

Miten voimme auttaa?