REFERENSSIT

Treenipaikka omakotitalon pihalla

Omakotitalon pihalle suunniteltu treenikokonaisuus sisältää leuanvetotankoja, nojapuut, apinapuut, puolapuut sekä nyrkkeilysäkin

Sijainti: Porvoo

Kyrkfjärden Koulu Inkoossa

Inkoossa sijaitsevan Kyrkfjärden koulun pihalle asennettiin Kenguru Pro K-003 lasten apinapuukokonaisuus.

Sijainti: Museontie 7, 10210 Inkoo Finland

Parkkimäen urheilukenttä

Nurmijärvellä sijaitsevan Parkkimäen urheilukentän peruskorjauksen yhteydessä kentän viereen asennettiin Kenguru Pro K-029 sekä K-015 treenikokonaisuus monipuolistamaan urheilukentän liikuntamahdollisuuksia.

Sijainti: Parkkimäen urheilukenttä, Urheilutie 4, 01900 Nurmijärvi

Terapiamerkurius

Terapiamerkurius hankki telinekokonaisuuden asiakkaiden terapiapalveluiden tuottamista varten. Terapiamerkurius tuottaa puheterapia-, toimintaterapia-, ratsastusterapia- ja kommunikaatio-ohjauspalveluita. Heiltä saa myös neuropsykiatrista valmennusta, puhevammaisten tulkkauspalvelua sekä työnohjausta yrityksille ja yhteisöille.

Sijainti: Terapiakeskus Puro, Puntalantie 2, 57210 Savonlinna

Hyvinvointia hirsitalossa

Moderniin hirsitaloon suunniteltu kotikuntosali huippeilla puitteilla sai kestävän pohjan mihin rakentaa. Toimitimme duratrain 3,18cm mustaa kumilaattaa koko kuntosalin pohjaksi.
Instagram: Hyvinvointiahirsitalossa

Sijainti:meren rannalla 

Paavolan kampus Lahti

Kesällä 2023 valmistunut Paavolan kampuksen treenialue on suurin toimittamamme Kenguru Pro puisto Suomessa. Välineet valittiin ja suunniteltiin mahdollistamaan monipuolisen harjoittelun koko keholle.

Sijainti: Kirkkokatu 15140 Lahti

Kuntosali kotona

Toimitimme 2021 vuoden lopussa valmistuneeseen omakotitaloon kumilaattaa suojaamaan kuntosalin lattiaa. Tila on suunniteltu hyvin pienestä koostaa huolimatta palvelemaan crossfit tyylistä treeniä.

Sijainti: Helsinki

Kuopion Sammakkolammenpuisto

Heinäkuussa 2022 avattu Sammakkolammenpuisto tarjoaa kaupunkilaisille treenipaikan, missä on otettu huomioon liikuntarajoitteisten pääsy alueelle sekä treenaaminen välineillä. 

Suunnittelija: Sitowise

Osoite: Taivaankannenkatu, 70200 Kuopio

Vuosaaren lukio

Vuosaaren lukion kattoterassille suunniteltiin räätälöity kokonaisuus oppilaiden toiveesta. Telinekokonaisuus tarjoaa puitteet niin parkourin kuin street workoutinkin harjoitteluun.

Palveluntuottaja: YIT
Arkkitehti: Verstas Arkkitehdit

Osoite: Mosaiikkiraitti 2b, 00980 Helsinki

Kuntosali Otaniemessä

Yrityskiinteistön tiloihin rakennettu kuntosali palvelee vuokralaisia tarjoten heille mahdollisuuden treenata työpäivän jälkeen toimiston alakerrassa.

Osoite: Otaniemi, Espoo

Suomalais-venäläinen koulu

Lasten pitkät apinapuut K-003 Suomalais-venäläisen koulun pihalla.

Palveluntuottaja: SRV Rakennus Oy
Arkkitehti: AFKS

Osoite: Kaarelankuja 2, 00430 Helsinki

Monipuolinen treenipaikka takapihalla

Heli Korhosen (Helper movement) takapihalta löytyy monipuolinen seinätelinekokonaisuus ​mihin kuuluu toisesta päästä kaarevat nojapuut, puolapuut, apinapuut sekä kolme leuanvetotankoa.

DuraTRAIN kuntosalilaatta Joni Inkisen kotona

Joni Inkinen rakennutti viime vuonna uuden asunnon ja pääsimme toimittamaanduraTRAIN kuntosalilaattaa Jonin kodissa sijaitsevaan kuntosaliin. Joni on yksi Puhdistamon omistajista ja Honkatalojen konsultti. Tästä pääset Jonin Instagram tilille.

Hämeenlinnassa kaksi identtistä kokonaisuutta

Hämeenlinnaan asennettiin vuoden 2020 loppupuolella kaksi identtistä
Kenguru takapiha 2 K-019” kokonaisuutta. Kokonaisuudet asennettiin Iittalaan ja Hauholle. Kokonasuudet sisältävät puolapuut, nojapuut, vatsapenkin sekä leuanvetotangon. Kokonaisuudet mahdollistavat monipuolisen kehonpainotreenin. Kuvan teline on Iittalasta.

Ulkoliikuntavälineet takapihalla

Toimitimme 2020 kesän loppupuolella Keravalle hienon telinekokonaisuuden perheen liikunnallisiin tarpeisiin. ​Kokonaisuus tarjoaa laajat mahdollisuudet kehonpainoharjoitteluun koko perheelle.

Keravan Kaupunki

Keravan Kaupunki suunnitteli Street Workoutin 2019 vuoden Suomen mestarin Tatu Vihron ja Kenguru Pro Finlandin kanssa yhdessä puiston mistä löytyy välineet niin vasta-alkajalle kuin kokeneellekin harrastajalle. Puisto sijaitsee Salavapuistossa lähellä Savion juna-asemaa.

Osoite: Koivikontie 7, 04260 Kerava

Hämeenlinnan Kaupunki

Hämeenlinnan Kaupunki hankki Kenguru Pro street workout K-001, K-018 & muokatun K-031 kokonaisuuden Siirin asuinalueelle. Treenipaikka sijaitsee Luistelijankujan päästä alkavan lenkkipolun alkupäässä.

Osoite: Luistelijankuja, 13270 Hämeenlinna

LIFW-Hyvinvointikeskus

Lean In Five Weeks avasi hyvinvointikeskuksensa 3.9.2018 osoitteeseen Valimotie 21, Helsinki. Pääsimme osallistumaan keskuksen varustamiseen toimittamalla  5,08cm paksuista duraTRAIN kumilaattaamme vapaapainoalueelle, mikä kattaa suurimman osan treenitilasta tarjoten mahdollisuuden treenata huoletta vapaapainoilla.

Super Park Vantaa

Super Park Uppsalaan asentamamme telinekokonaisuus on siirretty Super Park Vantaalle ja palvelee pääkaupunkiseuden street workout harrastajia hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaan Tammistossa.

Telineet mökillä

Entisen Street Workout -joukkue Red Diamond Barsin telineet saivat uuden kodin luonnonkeskeltä. Suomen Talent -ohjelmastakin tuttu punainen Kenguru Pro -kokonaisuus on nähty lisäksi Helsingin Narinkkatorilla sekä Tampereen SGGF messuilla. Nyt tämä legendaarinen kokonaisuus on löytänyt lopullisen asuinalueen vihreästä ympäristöstä. 

 Telineitä ei ole asennettu maahan vaan ne seisovat metallilevyjen päällä eli kokonaisuus on siirrettävissä mikäli näin myöhemmin halutaan. Käyttämällä metallista-alustaa telineillä, voidaan säilyttää luonto koskemattomana telineiden alla eikä maaperään tarvitse välttämättä koskea. On kuitenkin huomioitava, että maaperä on tasainen ja tällä kertaa maata jouduttiin tasoittamaan.

Bouldertehdas Turussa

Turussa sijaiteva Bouldertehdas on hankkinut itselleen Kenguru Pro:n telinekokonaisuuden monipuolistamaan asiakkaidensa treenimahdollisuuksia. Halliin toivottiin kompaktia kokonaisuutta, sillä ylimääräistä tilaa ei ollut hirveästi vapaana, mutta tarpeeksi mahduttamaan WC setup -kokonaisuuden mikä on n. 2×3 metriä mitoiltaan. Samanlaista kokonaisuutta on käytetty mm. Kenguru Pro World Cup Stage kilpailuissa sekä Suomen Talentissa street workout porukan esiintymisessä.

Super Park Kalajoki

Kalajoen Super Park on ensimmäinen Super Park, mistä löytyy ulkopuisto ja ensimmäinen Kenguru Pro ulkotelinekokonaisuus julkiseen käyttöön. Telinekokonaisuus on hyvin vastaavanlainen kuin Mikkelin Super Cornerissa. Tämä kokonaisuus tarjoaa aloittelijalle ja kokeneemmallekin harrastajalle puitteet monipuoliseen treenaamiseen.

Unelmieni treenipaikka takapihallani

Tällä kokonaisuudella pystyy treenaamaan monipuolisesti sen pienestä koosta huolimatta. Kehonpainoharjoittelu vaatii mielikuvitusta ja luovuutta, minkä ansiosta yksinkertaisillakin kokonaisuuksilla voidaan toteuttaa kymmeniä eri harjoituksia.

Treenipaikka omakotitalon pihalla

Tämä kokonaisuus suunniteltiin yhdessä asiakkaan kanssa palvelemaan koko perheen tarpeita niin lapsien kuin aikuistenkin osalta. Lähtökohtana oli tiedostaa minkälaista treeniä kokonaisuudella haluttiin tehdä ja sen pohjalta etsimme sopivaa kokonaisuutta.

Training For Warriors Kerava

TFW Kerava valitsi duraTRAIN laatat sekä ruohomaton tarjoamaan monipuolisen treenialustan uudelle salilleen.

TFW Kerava aukesi 02.05.2018 osoitteessa Palopellonkatu 7, 04250 Kerava

Training For Warriors Stadi

TFW valitsi SofSurfacen DuraTRAIN laatat suojaamaan uuden toimipisteensä lattiaa ja vaimentamaan melua.

TFW Stadi aukesi 09.04.2018 osoitteessa Ruoholahdenkatu 21, 00180 Helsinki

SuperCorner Mikkeli

Mikkelin Saimaa Stadiumin yhteyteen avattiin SuperCorner, mihin asensimme Suomen suurimman Street Workout sisäkokonaisuuden. Kokonaisuus on hyvin monipuolinen ja mahdollistaa niin perinteisen kehonpainharjoittelun kuin myös freestyle street workoutin harrastamisen. SuperCorner on perheystävällinen paikka kokeilla erilaisia lajeja ja sen takia kokonaisuudellammekin voi harrastaa niin lapset kuin aikuisetkin.

Training For Warriors Kilo

Training For Warriors Kilo – Kuntosali taistelijoille

​TFW valitsi SofSurfacen DuraTrain laatat suojaamaan uuden toimipisteensä lattioita ja vaimentamaan melua.

TFW Kilo aukeaa 16.11.2017 osoitteessa Vitikka 4, 02630 Espoo

Super Park Oulu

Superpark Oulu on koko perheen sisäaktiviteettipuisto missä on tekemistä, kokemista ja näkemistä kaikenikäisille. Lapset, teinit ja aikuiset liikkuvat yhdessä, kaverit harrastavat porukassa ja työpaikat viihtyvät virkistyspäivillä.

Lahden Kaupunki

Radiomäelle asennetut nojapuut ovat tunnetulla paikalla 120 000 asukkaan kaupungissa, joka on yksi Suomen suurimpia kaupunkeja. Urheilukaupunkina arvostettu Lahti tunnetaan kansainvälisesti myös ympäristö- ja muotoiluosaamisesta sekä korkeatasoisista kulttuuripalveluista.

YouMove Hyvinkää

YouMove – luonnollisen liikunnan keskus opettaa suomalaisia liikkumaan oikein. YouMove tarjoaa kaikille mahdollisuuden liikkua luonnollisesti ja monipuolisesti sekä tuo ammattimaisen kehonhallinnan valmennuksen kilpaurheiluun lajivalmennuksen tueksi. YouMove palvelee yksityisiä, urheiluseuroja sekä yrityksiä liikkujien iästä, taitotasosta tai urheilulajista riippumatta.

Kenguru Pro -telineet ovat monipuolistaneet YouMoven tarjontaa street workout -kurssien muodossa. Telineet ovat myös vapaasti asiakkaiden käytettävissä. Telineillä on nähty näyttäviä Red Diamond Bars street workout -joukkueen esityksiä ja suunnitelmissa on myös järjestää Street Workout -kilpailuja.

Avaa chat
1
Tarvitsetko apua?
Kenguru Pro Finland
Hei!

Miten voimme auttaa?