KATTOLAATAT

Pidennä minkä tahansa katon käyttöikää duraSTRONG-kattolaatoilla. duraSTRONG-kattolaattoja käytetään tasakatoilla, joissa visuaalinen ilme, käytettävyys ja eristettävyys ovat ensisijaisia ​​suunnittelun näkökohtia. Toisin kuin betonilaatta, duraSTRONG tarjoaa joustavan, iskuja vaimentavan pinnan suojellakseen kattoa kaikelta käytöltä.

Laattojen lukitusmekanismi tekee katon pinnasta saumattoman ja takaa kauniin visuaalisen lopputuloksen. Vuosien tuotekehitys ja hiottu valmistusprosessi takaavat mahdollisuuden antaa tuotteille paras rajoitettu elinikäinen takuu. Luota duraSTRONGiin auttaaksesi sinua pitämään kiinteistöt parhaana vuosi vuodelta jopa ankarimmissakin ilmastoissa!

DuraSTRONG-kattolaatat soveltuvat niin teollisuuden käyttöön kuin taloyhtiöidenkin katoille tarjoten parhaan mahdollisen materiaalin oleskelualueille. UV-säteily, jäätyminen ja sulaminen, rakeet ja katolla kulkeminen kuluttavat paljon kattomateriaaleja ja edistävät materiaalien hajoamista. 

Mukava kattoterassi taloyhtiön katolle?

Uudiskohteissa on alettu hyväksikäyttämään myös kattojen tarjoamia mahdollisuuksia. Saunaosastot ja kattoterassit ovat Suomessa uusi trendi mikä tulee yleistymään

Huoltolaatat teollisuuskeskusten katoille?

Huoltolaatat teollisuuskeskusten katoille?

Paksuudet
5,08 

DuraSTRONG-kattolaatta on turvallinen, yksinkertainen ja taloudellinen kattomateriaali teollisuuden kattojen tarpeisiin. DuraSTRONG on suunniteltu kestämään kovaa jalankulkua, työkalujen pudotuksia ja helpottamaan huoltotyöntekijöiden työtä. Laatat auttavat suojaamaan ja pidentämään kattojen ikää.

DuraSTRONG-kattolaatoista rakennetut kävelytiet ovat luistamattomia, edullisia ja kestävät ankarimpia sääolosuhteita. Kun katon huolto edellyttää turvallista pääsyä, luota duraSTRONG suojaamaan kattosi ja varmista samalla, että työntekijät ovat turvassa joka askeleella.

DuraSTRONG kattolaatat painavat huomattavasti vähemmän kuin betonilaatat ja siksi niitä on erittäin helppo kuljettaa ja asentaa katoille. Suunniteltu katoille, missä turvallinen pääsy tarvitaan kattotason säännölliseen huoltoon, mukaan lukien sisäänkäyntiovet, kattoluukut ja LVI-yksiköt.

Toisin kuin betonilaatat, duraSTRONG tarjoaa joustavan iskuja vaimentavan pinnan, jonka kestävyys on vertaansa vailla ja joka on helppo asentaa eikä vaadi lainkaan huoltoa. Laatan patentoitu lukitusjärjestelmä takaa yhtenäisen ja huolitellun lopputuloksen.

6 Plus-sarjan väriä

KUVIA ULKOMAILTA

Avaa chat
1
Tarvitsetko apua?
Kenguru Pro Finland
Hei!

Miten voimme auttaa?