TURVA-ALUSTAT

Leikkikenttien pitäisi olla alueita missä syntyy vain hyviä muistoja. DuraSAFE kumilaatat on suunniteltu leikkikentille insinöörien toimesta tämä ajatus mielessään.

Yli 70 prosenttia kaikista leikkikenttä-tapaturmista tulee putoamisesta maahan. On vaikea yliarvioida turvallisen alustan tärkeyttä. Tämän hetken kansainväliset EN1177 ja ASTM turvallisuusstandardit eivät yksinkertaisesti varmista, että lapset pysyvät vahingoittumattomina leikkikentällä pudotessaan leikkivälineistä maahan. SofSurfaces loi duraSAFE kumilaatat vastatakseen korkeampaan standardiin – samaan standardiin johon autonvalmistajat ovat velvoitettuja. Jos lapset ansaitsevat parhaan mahdollisen turvallisuuden matkustaessaan autolla, eivätkö he ansaitse saman turvallisuuden leikkikentällä?

Kaikki Sofsurfaces turva-alustat on testattu EN 1177:2018 standardin mukaisesti, mutta kuitenkin poiketen normaalin 1000 HIC-arvon sijaista laatat on testattu matalammalla HIC-arvolla 600, jolloin laatat tarjoavat paremman suojan kuin muut standardin mukaisesti testatut turva-alustat.

Luota sofSURFACESin duraSAFE turva-alustaan ja näin varmistat, että leikkipuistoissa leikkivät lapset ovat suojattuja alustasta ylöspäin. duraSAFE on valmistettu 100-prosenttisesti kierrätetyistä materiaaleista, ja sen takana on alan paras rajoitettu elinikäinen takuu (joka sisältää äärimmäisen hyvän suorituskyvyn putoamiskorkeustesteissä) laskeutumisen turvallisuuden varmistamiseksi joka kerta.

 

Lapset ansaitsevat turvallisen leikkipaikan

Yli 50% tapaturmista olisi voitu välttää laadukkaalla turva-alustalla. Huoltovapaa durasafe on taloudellisesti kannattava investointi pitkäikäisyytensä sekä turvallisuutensa ansiosta

Yli 70 prosenttia kaikista leikkikenttä-tapaturmista tulee putoamisesta maahan.

Jos lapset ansaitsevat parhaan mahdollisen turvallisuuden matkustaessaan autolla, eivätkö he ansaitse saman turvallisuuden leikkikentällä?

Paksuudet
5,08 / 5,72 / 6,99 / 8,26 / 9,53 / 10,80 / 12,07 / 12,70

Vaikka sinun ei todennäköisesti tarvitsisi koskaan käyttää sitä, voit olla tyytyväinen tietäessäsi, että sinua suojaa alan paras takuu, jonka alan johtava turva-alustojen valmistaja tarjoaa. duraSAFE turva-alustaa ei ole suunniteltu halvimmaksi tuotteeksi; se on suunniteltu parhaaksi tuotteeksi.

duraSAFE on suunniteltu erittäin kestäväksi turva-alustaksi, joka lukittuu paikalleen, on ilkivallan kestävä, luokan A paloluokiteltu ja huoltovapaa!
Tämä turva-alusta on suunniteltu kestämään pinnan ennenaikainen kuluminen, jatkuvat ylläpitokustannukset eikä vaadi ASTM-turvallisuusstandardien noudattamista. Laattojen materiaalina käytetään kierrätettyjä kuorma-auton renkaita, jotka ovat materiaalina paljon laadukkaampia kuin monien turva-alusta valmistajien käyttämät autojen sekä mopojen renkaat.

 

PLUS ja PREMIUM -sarja

DuraSAFE Plus -sarja on taloudellisesti valmistettu yksinomaan kierrätetyistä materiaaleista. Väritarjonta syntyy erityisesti formuloidulla pigmentointiprosessilla, joka kapseloi jokaisen kierrätetyn kumirakeen pigmentoituun uretaaniseokseen. Plus-sarjan värit tarjoavat saman kestävyyden ja turvallisen suorituskyvyn kuin duraSAFE Premium -tuotteemme, mutta edullisempaan hintaan.

Kuvio, tekstuuri ja värit ovat duraSAFE Premium -sarjan tunnusmerkkejä. Niille, jotka kaipaavat luovempaa asennetta suunnitteluun, Premium Line tarjoaa enemmän mahdollisuuksia taiteelliseen ilmaisuun valikoiman esteettisesti miellyttäviä premium-väriyhdistelmiä. Valmistettu 100% kierrätetystä SBR-kumista ja sen päällä on kierrätetty SBR / EPDM-kulutuskerros, Premium-linja tarjoaa sinulle parhaan ratkaisun mille tahansa leikkikentälle.
Valitse 70%: n tai 95%: n värisekoituksista ja muista hyödyntää mahdollisuutta mukauttaa pintaasi yhdistämällä Plus-sarjan kiinteät värit Premium-sarjan sekoituksiin!

6 Plus-sarjan väriä ja 13 premium-sarjan väriä

KUVIA ULKOMAILTA

Avaa chat
1
Tarvitsetko apua?
Kenguru Pro Finland
Hei!

Miten voimme auttaa?