Monipuolinen kuntoilupaikka takapihalla

Heli Korhosen perheellä oli alkamassa omakotitaloprojekti ja uuden talon pihalle oli saatava liikuntatelineet. Heli oli kuullut ystävältään hyvistä treenivälineistä ja lähestyi minua yhteistyöehdotuksen kanssa. Treenipaikka tulisi perheen omaan kuin myös Helin valmennettavien käyttöön. Innostuin ehdotuksesta ja halusimme olla mukana toimittamassa Suomen ensimmäistä osittain seinään asennettavaa telinekokonaisuutta mikä tulisi ulkokäyttöön.

Perinteisen telinekokonaisuuden sijoittaminen pihan alueelle olisi ollut haastavaa sillä, telineet olisi pitänyt asentaa keskelle takapihaa, jolloin muulle treenialueelle ei olisi jäänyt juurikaan tilaa. Hyödyntämällä seinämuuria pystyimme jakamaan treenialueen kahteen osaan. Kehonpainoharjoitteluun suunnitellulle telinekokonaisuudelle sekä ruohomatto-osuudelle missä voidaan tehdä monipuolisesti sprinttejä, voimaköysitreeniä sekä vapaapainoilla erilaisia liikkeitä jne.

Pohdimme erilaisia vaihtoehtoja ja löysimme sopivan kokonaisuuden mikä tarjoaisi puitteet monipuoliselle treenaamiselle. Telineille varattu tila piti kuitenkin mitata tarkasti ja varmistaa mahtuisiko suunniteltu kokonaisuus siihen. Päädyimme karsimaan muutaman elementin pois, jotta telineiden viereen mahtuisi myös Helin suunnittelema alue kiipeilyseinälle. Suunnitelmaan oltiin tyytyväisiä ja telineet pistettiin tilaukseen.

Helin palveluista voit lukea tarkemmin hänen verkkosivuiltaan tai seurata Heliä Instagramissa.

Avaa chat
1
Tarvitsetko apua?
Kenguru Pro Finland
Hei!

Miten voimme auttaa?