Kenguru Pro:lta uusi tuotekategoria Chase Tag “Hippa”

Kenguru Pro on julkaissut uuden Chase Tag nimellä kulkevan tuotesarjan mikä on odotettu lisäys parkourmallistoon.

 

Mitä on Chase Tag?

Chase Tag on maailmalla tunnetun “hippa” lajin virallinen kilpailumuoto missä kilpailija jahtaa toista kilpailijaa ja pyrkii saamaan toisen kilpailijan kiinni annetussa määräajassa. Kilpa-alue on neliönmuotoinen ja kalustettu monenlaisilla esteillä kuten seinämillä, laatikoilla sekä putkista, tangoista ja levyistä tehdyillä rakennelmilla.

Pelin säännöt

Ottelu alkaa kun takaa-ajettava pelaaja odottaa yhdessä nurkassa kun taas takaa-ajaja lähtee vastakkaiselta laidalta liikkeelle summerin soidessa ja pyrkii saamaan takaa-ajettavan pelaajan mahdollisimman nopeasti kiinni ja kuitenkin ennen kuin 20 sekuntia on kulunut. Jos takaa-ajaja saa takaa-ajettavan pelaajan kiinni hän voittaa ja jos taas takaa-ajettava pysyy takaa-ajajan ulottumattomissa 20 sekunnin ajan hän voittaa. Voittaja jää aina kentälle takaa-ajettavaksi ja uusi kilpailija siirtyy kentälle takaa-ajajaksi.

Mihin Chase Tag rata soveltuu parhaiten?

Chase Tag rata soveltuu täydellisesti koulun pihalle, jolloin oppilaat pystyvät pelaamaan lajia välitunnilla sekä koulun jälkeen. Laji soveltuu niin pienille lapsille kuin myös aikuisillekin ja siksi koulun pihalle asennettu rata palvelee laajempaakin käyttäjäkuntaa kuin pelkästään koulun oppilaita.

Chase Tag ratamme koostuvat pienemmistä kokonaisuuksista joita yhdistelemällä pystytään räätälöimään halutun kokoinen alue lajia varten. Rataa voidaan monipuolistaa lisäämällä muita parkourelementtejä kuten seinämiä ja penkkejä.

Kokonaisuudet koostuvat pystytolpista, tangoista ja kaltevista- sekä vaakalevyistä. Tutustu kokonaisuuksiin tästä tai klikkaamalla kuvaa

Tutustu lajiin alla olevan videon kautta

Avaa chat
1
Tarvitsetko apua?
Kenguru Pro Finland
Hei!

Miten voimme auttaa?