Unelmani toteutui – Omat telineet takapihalla!

Mitkä ovat yleisimpiä tekosyitä jättää treenit välistä? Väsymys, jaksamattomuus lähteä treenaamaan ja ajan puute?

Mistä syystä sitten itse hankin telineet omalle pihalleni?

Siitä lähtien kun aloitin street workoutin harrastamisen, huomasin Instagramin kautta, että monien harrastajien videoissa treenattiin usein Kenguru Pro -merkkisillä street workout telineillä. Aloin tutkimaan tarkemmin telineden valmistajaa. Huomasin telineitä käytettävän street workoutin maailmanmestaruuskisoissa ja puistoja löytyvän ympäri maailmaa.

Halusin päästä kokeilemaan telineitä, mutta niitä ei tuolloin löytynyt Suomesta. Ystäväni kävi lomareissulla Espaniassa ja treenasi siellä ollessaan Kengurun telineillä. Hän oli erittäin vaikuttunut niiden laadusta ja totesi, että näillä olisi kiva treenata Suomessakin, sillä emme olleet tyytyväisiä paikallisten valmistajien telineisiin. Monen muun valmistajan telineet heiluivat ja narisivat eikä niitä oltu suunniteltu laisinkaan freestyletemppujen tekemiseen.

Päätimme hankkia itsellemme Kenguru Pro -treenitelineet ja perustimme sitä varten yrityksen, jotta pystyimme aloittamaan Kenguru Pro -telineiden maahantuonnin sekä jälleenmyynnin

Suomessa.

Sen jälkeen kun pääsimme treenaamaan omalla siirrettävällä telinekokonaisuudella, päätin että jos joku päivä asun omakotitalossa, tulen ensimmäisenä hankkimaan omat telineet pihalleni. Nyt voin sanoa yhden suurimmista unelmistani toteutuneen, sillä voin joka päivä treenata poistumatta pihaltani! Telineet tulevat olemaan eniten omassa käytössäni, mutta hankin ne myös lapsiani varten, sillä tyttäreni on jo kovin innostunut treenaamaan kanssani.

Tällä hetkellä en kykene tekemään olkapään kipeytymisen vuoksi freestyletemppuja, mutta halusin hankkia sellaisen kokonaisuuden, joka tarjoaisi siihen mahdollisuuden tulevaisuudessa. Siksi päätin valita leveät tangot ja tuplanojapuut. Rakastuin telineiden väriin nähdessäni monissa eri Kenguru Pro puistoissa juuri nämä värit ja halusin itselleni samanlaiset, vaikka värivaihtoehtoja oli yli 180 mistä valita.

Ulkopuistot rakennetaan aina poikkeusta lukuunottamatta ulkotolppia käyttäen, jolloin tolppa lasketaan kuopan pohjalle ja kuoppa täytetään betonilla. Itse päädyin käyttämään sisätolppia, mitkä tulevat pintakiinnityksellä betonin päälle. Valitsin tämän ratkaisun siitä syystä, että jos joskus muutamme tästä talosta pois, voin ottaa telineet mukaani. Lähiliikuntapuistoja tai esim kesämökkiä ajatellessa ulkotolpat ovat suositeltava vaihtoehto, jolloin voidaan olla varmoja, että niiden käyttöikä tulee olemaan kymmeniä vuosia kyseisessä paikassa.

Faktaa kokonaisuudestani: Tolpat ovat 2,6m korkeat ja tangon voi asentaa haluttuun korkeuteen.

Leuanvetotangot ovat 2 metriä leveät ja nojapuut 2 metriä pitkät.

Ihmislippukahvat ovat kätevät, sillä ne vievät huomattavasti vähemmän tilaa kuin puolapuut ja on myös edullisempi ratkaisu toteuttaa.

Tolppien ja tankojen väri on RAL 7016 ja kiinnitysosien RAL 5018

Minkälaisesta treenikokonaisuudesta sinä unelmoit? 🙂

Mukavaa kesää toivotellen,

– Mikael

Avaa chat
1
Tarvitsetko apua?
Kenguru Pro Finland
Hei!

Miten voimme auttaa?