Treenipaikka omakotitalon pihalla

(Perheen oma treenipaikka omakotitalon takapihalla)

Meillä oli ilo toimittaa Suomen ensimmäinen yksityiskäyttöön tuleva Kenguru Pro -telinekokonaisuus Poriin. Asiakas etsi omalle takapihalleen treenivälineitä, joilla koko perhe voisi treenata ja löysi itselleen sopivan ratkaisun meiltä.

Tämä kokonaisuus suunniteltiin yhdessä asiakkaan kanssa palvelemaan koko perheen tarpeita niin lapsien kuin aikuistenkin osalta. Lähtökohtana oli tiedostaa minkälaista treeniä kokonaisuudella haluttiin tehdä ja sen pohjalta etsimme sopivaa kokonaisuutta. Valmista kokonaisuutta ei löytynyt, mutta otimme lähtökohdaksi K-029 kokonaisuuden jota lähdimme muokkaamaan. Puolapuut siirrettiin apinapuiden toiseen päätyyn ja nojapuut lisätiin leuanvetotangon sivulle. Asiakas valitsi tehdä asennuksen itse mikä säästi kustannuksia ja onnistui kahdelta aikuiselta mainiosti.

Kokonaisuudella pystytään treenaamaan laajasti koko kroppa ja vaikka telineiden koetaan soveltuvan vain ylävartalon treenaamiseen, tulee keskivartalo jokaisessa liikkeessä vahvasti mukaan. Mikäli jalkoja haluaa treenata voi puolapuista ottaa käsillä tukea ja tehdä tavallisia kyykkyjä tai haastavampia pistoolikyykkyjä.

Kysyimme asiakkaalta palautetta muutama viikko toimituksen jälkeen ja tämän saimme vastaukseksi:

“Helppoa ja mukavaa liikuntaa koko perheelle omassa pihassa. Palvelu pelasi erittäin hyvin ja saimme juuri sellaiset telineet kuin halusimme.”

Miksi telineitä ei ole useammilla pihoilla?

Perheen pienimmille löytyy yleensä omalta takapihalta trampoliinit, leikkimökit ja hiekkalaatikot, mutta vanhemmille lapsille aktiviteettia pitää etsiä yleensä kodin ulkopuolelta. Ollaan totuttu tarjoamaan viihdykettä vain leikki-ikäisille lapsille kun teini-ikäiset lapset jäävät usein varjoon.

Haluatko siis teinisi pyörivän ostareilla, ajavan mopollaan ympäri kyliä vai voisiko hän innostua treenaamisesta omassa pihassaan?

Vastaavanlaisella treenikokonaisuudella pystytään tarjoamaan kaikille perheenjäsenille mieluista tekemistä. Silloin koko perhe voi harrastaa ja viettää aikaa yhdessä pihapiirissään nauttien toistensa seurasta.

(K-029 kokonaisuus minkä pohjalta ratkaisua lähdettiin muokkaamaan)

Miksi telineet omalle pihalle?

Kun treenipaikka löytyy omalta takapihalta aikaa säästyy huomattavasti, sillä treenit voivat kestää yhtä kauan kuin pelkkä matka kuntosalille ja takaisin, jolloin salille lähteminen ei kelpaa enää tekosyyksi. Lyhyen treenin voi tehdä vaikka ennen töihin lähtöä aamulla tai ruohonleikkuun lomassa. Omasta kunnosta tulee pidettyä paremmin huolta kun voi treenata silloin kun itselle on paras aika.

Miksi telineemme?

Haluamme tarjota laadukkaat treenivälineet jokaiselle joka kokee arvostusta omaa terveyttä ja kehoaan kohtaan. Yhdessä pystymme luomaan jotain uutta ja uniikkia juuri sinulle ja perheellesi. Miksi et panostaisi siis itseesi ja perheeseesi?

Voit pyytää meiltä suunnitelmaa pihallesi helposti olemalla meihin yhteydessä info@kengurupro.fi tai soittamalla 050 4646411

– Mikael

Avaa chat
1
Tarvitsetko apua?
Kenguru Pro Finland
Hei!

Miten voimme auttaa?