TFW valitsi SofSurfacen DuraTrain kumilaatan suojaamaan uuden kuntosalinsa lattiat

Training For Warriors -salin Kilon avajaisia juhlitaan tämän viikon torstaina 16.11.2017.

RDB Street Workout Oy sai olla mukana salin ratkaisujen kehittämisessä tarjoamalla DuraTrain Fitnesslaattaa lattioiden suojaksi. DuraTrain on suunniteltu suojaamaan lattiaa suuriltakin painoilta sekä vaimentamaan aiheutuvaa melua ja tärinää.

SofSurfacen DuraTrainin maahantuonti aloitettiin kesällä. Valitsimme Kanadalaisen SofSurfacen kumppaniksemme, koska ymmärsimme heidän tuotteidensa omaperäisyyden. SofSurface valmistaa DuraTrain Fitnesslaattaa kuntosaleille, DuraSafe turva-alustaa ulkotiloihin, kuten leikki- ja urheilupuistoihin, sekä DuraStrong päällystelaattaa katoille.

Valmistaja on erikoistunut tuotteidensa monipuoliseen kehittämiseen lukuisilla ominaisuuksilla:

Kaikilla laatoilla on patentoitu Kross Lock -kiinnitysmekanismi, mikä takaa kapeimmat saumat markkinoilla.

Laattojen kestävyys on omaa luokkaansa, sillä valmistaja lupaa 10 vuoden takuun DuraTrain Fitnesslaatalle ja 15 vuoden takuun DuraSafe turva-alustalle.

Melun- ja äänenvaimennukseen on keskitytty tarkasti. Uniikki muotoilu antaa parhaan mahdollisen vaimennuksen kaikille neljälle eri laattapaksuudelle.

Tuote on valmistettu 100% kierrätetyistä kuorma-auton renkaista ja tuotteen turvallisuuden takaa Floorscore -sertifikaatti.

Avaa chat
1
Tarvitsetko apua?
Kenguru Pro Finland
Hei!

Miten voimme auttaa?