Polkupyöräkatos Cover – AT011B/C

Modulaarinen katos koostuu neljästä pylväästä suorakaiteen muotoisessa putkessa 150×50, paksuus 3 mm, yhdistettynä laserleikatulla teräslevyllä, paksuus 5 mm.
Katto on valmistettu 10 mm paksusta hunajakennopolykarbonaatista, jota tukevat 50×30 mm putkimaiset nauhat, jotka on kiinnitetty sivusivuille ruuveilla ja alumiiniprofiileilla tiivistetiivisteillä.
Takaosan katossa on 15/10 paksu puristustaivutettu metallikouru, joka soveltuu veden keräämiseen ja tyhjentämiseen. Se kiinnitetään maahan pohjalevyllä 250×150, paksuus 15 mm, jossa on 4 reikää Ø 20 mm ankkurointia varten pulteilla. Pyöräteline voidaan kiinnittää sivusuunnassa suoraan katon tukipilareihin ruuveilla tai haluttaessa toisen tyyppinen pyöräteline voidaan asentaa maahan maakiinnityksellä. Pyynnöstä teline voidaan toimittaa läpinäkyvällä polykarbonaattitakiseinällä tai rei’itetyllä metallilevyllä. Kaikki metalliosat on kuumasinkitty ja maalattu lämpökovettuvalla polyesterijauheella RAL-väreissä. Ruuvit on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

Lisää tarjouskoriin
Tuote lisätty tarjouskoriin.
Siirry tarjouskoriin

TUOTETIEDOT

AT011B/C kokonaisuus sisältää
1 Polkupyöräkatos

Tekniset tiedot

Välineen pituus 2180 mm  Välineen leveys 3000 mm
Välineen korkeus 2480 mm Kokonaisuuden paino
Tuotekoodi AT011B/C

Ladattavat tiedostot

Materiaalit ja värit

Metalliosat Teräs | Sinkitty | Jauhemaalattu
Värit RAL Värivaihtoehdot
Puuosat Mänty / Jalopuu / Iroko
Pultit Ruostumaton teräs

 

Avaa chat
1
Tarvitsetko apua?
Kenguru Pro Finland
Haluaisin tarjouksen tästä tuotteesta