ULKOLIIKUNTAVÄLINEET

Kenguru Pro ulkoliikuntavälineet soveltuvat moneen ja siksi välineitä voidaan kutsua monella eri nimellä. Maailmalla välineet tunnetaan Street Workout välineinä ja Suomessa tunnetummin ulkoliikuntavälineinä tai kehonpainoharjoittelutelineinä. Kenguru Pro on synonyymi Street Workout telineille ja siksi niitä käytetään vuosittain Street Workoutin maailmanmestaruuskilpailuissa ja lukuisissa muissa kilpailuissa joita järjestetään ympäri maailman. Tarjoamme yli 40 valmista kokonaisuutta ulos ja sen lisäksi pystymme muokkaamaan jokaista kokonaisuutta lisäämällä ja poistamalla välineitä sekä muuttamalla mittasuhteita.

STREET WORKOUT TELINEET

Street Workout telineet vaativien dynaamisten freestyle liikkeiden harjoitteluun

KEHONPAINOHARJOITTELU-TELINEET

Telineet perinteisten kehonpainoharjoitteden kuten leuanvetojen, punnerrusten ja vatsarutistusten tekemiseen. Lisäksi moniin vaativimpiinkin liikkeisiin kuten ihmislippuun, käsilläseisontaan ja etuvaakaan sopivat telineet.

Ulkotelinekokonaisuutemme ovat räätälöitävissä tontin pinta-alan mukaan. Muutaman neliön tilan vaativasta leuanvetotangosta aina yli satojen neliöiden kokoisiin puistokokonaisuuksiin. Telineemme ovat äärimmäisen kestäviä ja pitkäikäisiä. Telineiden kestävyys on testattu maailmalla hyvin erilaisissa sääolosuhteissa – Merenläheisyydessä Espanjan kuumilla hiekkarannoilla sekä Siperian kovissa pakkasissa. Ulkoliikuntavälineillämme on TÜV RHEINLAND:n myöntämä sertifikaatti EN 16630 standardille.

REFERENSSIT

Keravan street workout telineet

Kalajoen Super Park

Hämeenlinnan ulkoliikuntavälineet

Vuosaaren lukion parkourkokonaisuus

Avaa chat
1
Tarvitsetko apua?
Kenguru Pro Finland
Hei!

Miten voimme auttaa?